Numerologi

Navnetals beregner:

Skriv dit fulde navn i formularen herunder og klik på knappen ‘beregn’ for at beregne dit navnetal indenfor numerologi.

Du kan ikke benytte Æ, Ø og Å, det skyldes at disse bogstaver kun er danske, mens numerologi er internationalt.
Her skal du “oversætte” bogstaverne således:
Æ = AE
Ø = OE
Å = AA
så får du den rigtigt betydning.

[iframe src=”http://www.navnebasen.dk/navneberegneren/navneberegneren.html” width=”406″ height=”256″]

Her kan du se hvilken betydning tallet har for dig:

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Hvad er numerologi:

Numerologi er baseret på læren om tal og deres evne til at have virkning på vores liv, dette sker igennem nogle værdier der tilknyttes bogstaver, og oftest i forbindelse med vores navne. Disse positive og negative værdier de enkelte tal har, bliver kombineret igennem en beregning af talværdien.
Ifølge Pythagoras (astrolog og matematikker) der var en af numerologiens grundlæggere, er lige tal feminine, modtagelige og passive, mens ulige tale er maskuline, kreative og aktive.
Udfra numerologien kan man igennem nogle simple beregninger få et navn til at blive et tal imellem 1 og 9, disse tal giver herefter positiv og negativ virkning til den der bærer navnet. Numerologien til trods for sin store evne inden for tal og kodeværdi,  bruges idag mest kun til at beskrive hvorvidt en person med et bestemt navn kan opnå eller undgå en bestemt virkning, og om denne kunne have vinding ved at tage navneskifte.

Vigtigt – Husk venligst på at numerologien her IKKE fortæller hvordan og hvem du er, det er noget som stjerner, planeter, fødested og tid kan have indflydelse på, men ikke dit navn. Dit navns funktion og den omregnet talværdis virkning viser istedet hvordan du KAN være, med andre ord, numerologien her fortæller noget om hvor du kan have fordel ved at lægge din energi, og ligeledes hvor du bør holde dig fra.

Navnebasen og Numerologi:

Navnebasen har på brugernes opfordring indført numerologi. Navnebasen danner ikke holdning til om numerologi er sandt eller falsk, og indføre det kun med henblik på informations-værdien. Navnebasen anbefaler derfor ikke navneændring såfremt du ønsker at være i en anden numerologisk talværdi, dette lader navnebasen numerologerne om.

Navnebasen lader dig selv, eller andre, beslutte hvor meget du skal ligge i den numerologiske talværdi af dit navn.

Navnebasen beder dig også huske at der er mange former for numerologi, og alle der mener at vide noget om det, siger noget forskelligt og lægger vægt på forskellige elementer fra talværdi til talværdi.

Informationerne er samlet på samme måde som med beskrivelserne af navne på siden, så syntes du der burde være tilføjelser eller ændringer, så kontakt navnebasen – gerne med relevant kilde/dokumentation.