Navnetal 1

Navnetal 1 antyder at retningen i dit liv må være at opnå større uafhængighed og etablere dig selv som f.eks. leder eller selvstændig.

Navne med tallet 1 er ofte i stand til at hjælpe dig med at udvikle talenter til at blive en dygtig leder/anføre, og med stor administrativ kapacitet. Du har i dig, hvad der skal til for at opnå originalitet, en kreativ tilgang til problemløsning, og dit navn forære dig en elskværdig evne til at kunne skride til handling.

I starten vi du måske have brug for hjælp til at ordne de praktiske detaljer bag dig, for du ser dem ikke, da du bruger størstedelen af din energi fremadrettet. Med tiden under din udvikling, vil dit behov for hjælp blive mindre og mindre, og i sidste ende vil du altid foretrække at handle på egen hånd, med et minimum af hæmninger.

Efterhånden som livet går, vil du blive den der søger at udvide dine grænser  og finde nye muligheder, ikke mindst på et karriereplan. Det er din sjælelige opgave at udvikle færdigheder inden for innovation og opfindsomhed.
Du har et godt sind, og besidder evnen til at bruge det i din fremgang.

På grund af disse faktorer har du et stort potentiale for at opnå både udmærkelser og økonomiske belønninger. Denne skæbne vil som oftest tilfalde dig såfremt du driver virksomhed, eller stræber fremadrettet efter at opnå et et højt niveau når det kommer til realisering af dine talenter.

Løbende som du modnes i din egen udvikling, er du nød til at blive mere og mere ambitiøse og målrettede. Selvsikkerhed og en positiv følelse af at stå på egne ben skal du tage med dig hvor end du kommer,  da det vil udvikle og give dig en stærk vilje og et godt mod.

TAllet 1 kan give dig en frygt overfor rutine, og angst for at ende i hverdagens tummerum. Dette, og din desperate iver for at undgå det, kan ende som et negativt parameter i tallet 1, og du kan risikere at udvikle en overdreven egoisme og selvcentreret tilgang til tingene.
Tallet 1 er et aggressivt tal, og hvis du ikke bruger det rigtigt og søger at finde ro balance inden i dig selv, kan det (og du) være meget svært at leve med.

Du skal udnytte dine evner med den bagtanke at, du ikke behøver at dominere eller ødelægge andre, for at kunne opnå hverken lederskab eller egen ophøjelse.
Find balancen.

Positive Numre 2, 3, 4
Negative Numre 4, 6, 8
Dag  Søndag
Farve  Guld
Sten  Rubin
Metal Guld
Opgave Find balance
Karriere/talent  Leder, Selvstændig