Navnetal 2

Tallet 2 viser en retning hvor du ville kunne finde en større forståelse for andre mennesker, samt opnå en stor åndelig og spirituel følelse af verden omkring dig.

Dette skæbnetal giver dig gode værktøjer til at arbejde med andre mennesker, ikke mindst vil din rolle være i form af mægler og fredsskaber.
Som du lader dig udvikle vil du efterhånden blive mere følsom og empatisk overfor andre, og du vil på diplomatisk vis kunne håndtere komplicerede situationer.

Dit åndelige potentiale er meget højt. Du evner at være inspirerende for andre, og nogle vil kunne se dig som leder, blot fordi du er dig. Dit tal giver dig en indre styrke og bevidsthed der gør at du kan blive en fremragende lærer, rådgiver eller f.eks. filosof. Ligegyldigt hvilken vej og hvilket arbejde du vælger at forfølge, vil du være meget opmærksom på, og følsom overfor miljøet omkring dig. Din intuition er meget stærk, og din spiritualitet kan opnå store højder. Tallet 2 indeholder en åndelig forbindelse som man ikke ser i de andre tal.

På mange måder er du afhængig af andre og fungere bedst i et partnerskab, eller i en anden form for gruppe/samarbejde.
Du er allerede beskeden af natur og du vil finde ro i at arbejde, uden nødvendigvis at modtage officiel anerkendelse for dine præstationer. Efterhånden som du modner i din udvikling, vil din beskedenhed blive endnu større.

Ofte vil andre få æren for dine ideer, og dette er du nød til ikke at tage så tungt. Det vigtigste for dig må være arbejdet og resultatet, og ikke hvem der får hæderen.
Samarbejde, høflighed og betænksomhed i stor grad, giver dig muligheden for at blive en fremragende formidler. Du vil have evne til at organisere og håndtere andre mennesker, ligesom du vil evne den samme håndtering overfor detaljer.
– Du overser sjældent noget.

Som du opfylder den vej dit skæbnetal har givet dig, vil venlighed og høfligt adfærd øge din popularitet, og næsten alle vil kunne lide dig. Måske kan dette også skyldes at du fokusere mere på dine idealer, end du gør på kroner og ører. Idealisme er en klar positiv styrke i dit liv.

Den negative side af tallet 2 kan gøre dig meget følsom, i sådan en grad at du nemt vil blive såret. Dette kan gøre dig meget usikker og genert, og du vil derfor kunne fremprovokere en vis ligegyldighed overfor “opgaverne” som en form for beskyttelse af dig selv, dette kan risikere at hæmme dit åndelige JEG.

Nogle mennesker med tallet 2 kæmper med en evig følelse af nervøs spænding, og dette kan gøre at du ikke kun er følsom, men også temperamentsfuld. Du er tilbøjelig til at drømme, og kan ofte ende med at drømme mere end handle. Fantasi og virkelighed er to meget blandet faktorer i din verden, de hænger ikke altid sammen og det kan få dig til at virke upraktisk. Du har ligeledes også en tendens til at sprede din viden til alle, uanset om de ønsker det, eller overhovedet har brug for det.

Positive Numre 1, 3
Negative Numre 4, 5
Dag Mandag
Farve Hvid
Sten Perle
Metal Sølv
Opgave Indre stabilitet
Karriere/talent  Lærer, videnskab, Politik, filosof, spirituelt