Navnetal 3

Tallet 3 tyder på at retningen i dit liv vil være af en mere kreativ og inspirerende natur. Denne vej som tallet 3 giver dig, vil også kunne fører til at du udvikler dig som et inspirerende menneske overfor andre, der spreder optimisme og livsglæde uanset hvor du bor eller rejser. Tallet 3 står for at omfavne verden med livsglæde og hjælpe andre til at gøre det samme.

En stor del af din mission i livet, vil handle om at øge og højne spiritualiteten for dine medmennesker. Dette arbejde med andre mennesker er for mange blot en hverdagsting der mere eller mindre kun vedrører de personer som man lige har inden for rækkevidde, men for dig kan det også have betydning i større skala, som foreksempel forfatter eller sanger, entertainer eller underviser, eller noget andet hvor man kan komme ud til flere på en gang. At sprede budskaber igennem kunst kan også komme på tale, men her kræver det hårdere arbejde, for selvom du har evnerne kan du ikke gøre det uden interessen.

Du vil kunne evne at sælge, både dig selv og næsten ethvert andet produkt du får i hænderne. Du har en form for et naturligt ‘sælger-gen’, som altid vil være velkomment i brancher med salg og public relations.
Du er meget fantasifuld i din væremåde og i din præsentation af tingene, og du vil derfor være en fornøjelse at omgås.

Med din udvikling skal du blive en optimistisk person, med stor begejstring for livet og det at leve. Du er venlig, kærlig og social, og folk vil komme til at elske dig fordi du er charmerende, og en fantastisk samtalepartner.
Du skal udvikle en evne til at kommunikere effektivt mod målet, din opgave i livet vil være at inspirere og motivere andre.

Venner er ekstremt vigtigt for dig, det er også igennem venner at du selv viser dig som en sand ven, og det vil kunne give dig enorm succes. Efterhånden som du åbner dig selv og udvikler dine sociale færdigheder, vil mulighederne for dig kun blive større.

En negativ side af tallet 3 er overfladiskhed. Du kan have tendens til at sprede dine evner for bredt på samme tid, og derfor glemme detaljerne.
For ikke at ende i et hul der næsten er umuligt at komme op af, bør du undgå trivielle spørgsmål, især omhandlende sladder som du på grund af misundelse nemt vil blive et bytte for.

Positive Numre 1, 2, 9
Negative Numre 5, 6
Dag Torsdag
Farve Gul
Sten Safir
Metal Guld
Opgave giv det videre
Karriere/talent videnskab, undeholdning, undervisning