Navnetal 4

Med tallet 4 tyder det på at din vej i livet vil være i retning af en større evne indenfor orden, service og ledelse. Dine evner er stærkest nede på jorden, og du vil kunne opnå mest og bedst ved at holde dig til den mere praktiske grundighed. Du vil kunne evne at knokle hårdt på, selv i de timer hvor andre giver op af træthed og udmattelse.

En stigning i din tålmodighed, især når det kommer til detaljer, gør det muligt for dig at blive ekspert på områder som byggeri, ingeniørarbejde, og alle former for håndværk. Med tallet 4 vil du kunne evne at skrive og undervise, og igen med et skarpt overblik over de tekniske detaljer. Indenfor kunst, vil musik sandsynligvis være dit valg. Andre kunstneriske talenter kan også vise sig inden for områder som gartneri og blomster, igen et område der kræver planlægning og detaljer. Forøvrigt er mange dygtige læger og kirurger indehaver af tallet 4.

Den konkrete verden virker for dig så nem at gå til, at du kan nyde succes indenfor næsten alle områder hvor der kræves planlægning, organisation, regulering, systematisering og værdiansættelse.

Alle med tallet 4 er potentielt udstyret til at håndtere alle opgaver i den materielle verden. Synonymet for tallet 4 kunne meget vel være “bygmesteren”.

Tallet 4 giver dig også et højt syn på moral, etik og hvad ‘der er rigtigt’, og du er nød til at vælge de venner og bekendte fra, der ikke lever op til din høje standard. I sociale lag vil du befinde dig bedst og få mest ud af at være sammen med kollegaer, og venner der ligesom dig selv er praktisk anlagte, og har fokus på et gøre tingene ordentligt.

Den negative side af tallet 4 kan ofte fremprovokere en dominerende, anmassende og overbestemmende type personlighed. De forpligtelser du står overfor kan have tendens til at skabe frustrationer, og følelse af begrænsninger. Alle 4′ere kan blive forledt til uortodokse metoder, og begynde at udvise en form for excentricitet. Undgå at blive for stiv, stædig og dogmatisk. Du har meget stærke holdninger og kan nemt komme til at sidde fast i dem, og du skal for alt i verden ikke være så påståelig at dine til- og fravalg udvikler sig til fordomme.

Positive Numre 5, 6, 8
Negative Numre 1, 2, 9
Dag Søndag
Farve Guld
Sten Hessonite
Metal Guld
Opgave vær åben
Karriere/talent ingeniør, konstruktør, håndværker, kirurg