Navnetal 5

Tallet 5 viser at din retning nemt kan være præget af forandring, frihed, progressiv tankegang og ikke mindst handling. Dine talenter tallet 5 viser at du skal arbejde på din tilpasningsevne, og din evne til at kunne gøre mange ting, godt. Med din udvikling kan din alsidighed godt forme din karakter til et rent multi-talent. Du vil kunne bruge friheden til noget godt og konstruktivt, som igen vil resultere i mere eller vedblivende frihed.

Som du modnes skal du blive god til at præsentere dine ideer, og vide hvordan du griber andre mennesker an, så du bedre kan opnå dine mål. Tallet 5, hvis det gøres rigtigt, kan give dig nem succes når det kommer til at arbejde med folk i alle lag. Uanset hvad du gør, vil du vise dig som klog, analytisk og en meget hurtig tænker.

Du skal lære at acceptere ændringer efterhånden som de kommer, og undgå at klamrer dig til forældede metoder. Undgå altid oprør, og fokusere på den oplysning og fremgang der vil gavne hele menneskeheden. Dit liv vil udvikle sig så meget større hvis du arbejder på en forståelse og værdsættelse af alle slags mennesker.

Mennesker med tallet 5 vil være velkommen i mange forskellige faglige miljøer. Den offentlige sektor er et naturligt valg for dig, fordi du kan administrer og påvirke alle slags mennesker. Medier, reklamer, markedsføring, salg og underholdning er alle potentielle områder der kan interessere dig, og udvikle dig. At vælge kun en enkelt karriere, ligger ikke i kortene hos dig. Af natur er du i en kontinuerlig tilstand af forandringer og nye tiltag på alle områder.

Gribes tallet 5 ikke rigtigt an kan en negativ bivirkning vise sig som rastløshed, og du kan udvikle en utålmodige attitude der kan gøre dig uberegnelig. Du har svært ved at holde til de typer arbejde der findes indenfor ‘almindelig åbningstid’, og du kan ikke klare det når noget bliver rutine. Lige så klog som du er, kan du stadig have en tendens til at gøre de samme fejltagelser igen og igen.
Du skal være opmærksom på at du nemt kan gribe til forhastet beslutninger, og du istedet lige burde trække vejret og tænke tingene igennem, bare en enkelt gang.

Positive Numre 1, 4, 6
Negative Numre 2
Dag Onsdag
Farve Grøn
Sten Smaragd
Metal Guld
Opgave Meditation
Karriere/talent Humanitært, Socialt