Navnetal 6

Tallet 6 viser en større ansvarsfølelse, kærlighed, og balance. Du skal arbejde på at være hjælpsom og samvittighedsfuld, og i din udvikling vil du evne at kunne afbalancere enhver form for uharmoniske situation. Du skal være meget tilbøjelig til at give hjælp og trøst, til dem der har brug for det. Du har en naturlig forkærlighed, eller ihvertfald evne, for at arbejde med både ældre, unge, syge, og de underprivilegerede.

Alt velgørenhed begynder derhjemme, og hjemmet er hvor du skal være en speciel person. Kvaliteterne i tallet 6 resultere i de bedste forælder, der ofte er dybt involveret i hjemlige og familiære aktiviteter. Åbenhed og ærlighed er tydelig i din tilgang til alle dine relationer, og det viser sig igen særlig stærkt når det kommer til familieforhold. Et lykkeligt hjemmeliv er målet for tallet 6, og hvis du lever op til løfterne som tallet giver, vil du høste en belønning af det perfekte familieliv, måske endda med en vis grad af luksus og elegance.

Selvom du kan have betydeligt kreative og kunstneriske talenter, er sandsynligheden stadigvæk størst for at du lægger dine energier i enten hjemmet, eller i en forbedring af samfundet som helhed. Mennesker med tallet 6 ender ofte med arbejde inden for medicin, velfærd, uddannelse, videnskablige områder og endda religiøst arbejde. Handel med kunst, møbler og udsmykning af forskellig art behøver heller ikke være helt ukendt for dig.

Tallet 6 kan gøre at du er meget kærlig og venlig, og du vil herigennem få stor anerkendelse af andre. Du har en dybde af forståelse i sådan en grad af du kan vise dig mere sympatisk, venlig og gavmild end de fleste andre.

Af negativt i tallet 6 kan vise sig som stædighed, selvretfærdighed og dominans, ikke mindst på grund af at du til tider kan være meget traditionsbunden. Der kan være en tendens til at du bliver alt for krævende, også overfor dig selv. Du kan ligeledes opnå en tilstand hvor du ofrer dig selv (eller dine kære) for andres velfærd. Med tallet 6 bekymre du dig ofte for meget og skal være forsigtig med ikke at blande rundt i begreberne “at hjælpe” og “at blande sig”.

Positive Numre 4, 5, 8
Negative Numre 1, 2
Dag Fredag
Farve Sølv
Sten Diamant
Metal Sølv
Opgave Glem ikke dig selv, eller dine nærmeste
Karriere/talent Sundhed, Humanitært, Socialt, undervisning