Navnetal 7

Tallet 7 fortæller at du med fordel kan finde en retning hvor du søger sandheden. Du skal udvikle en analytisk evne og arbejde på at kunne dømme så intet slipper din næse forbi. Du skal også kunne arbejde alene og vide hvordan du nyder godt af ensomhed.

Du er den type person der virkelig kan blive involveret i søgen efter visdom eller skjulte sandheder, og vil evne at blive en autoritet på det område hvor du fokusere. Din evne til at hige og søge kan nemt være af teknisk eller videnskabelig art, men du må bære åben for at den ligeså godt kan være religiøs og okkulte. Uanset hvad du søger, vil du forfølge viden med samme slags energi og iver.

Du kan blive en dygtig lærer, eller på grund af en naturlig tilbøjelighed til det mere åndelige, kan du også blive dybt optaget i religiøse anliggender, eller endda psykisk/parapsykologiske udforskninger. Du har gode evner til at studere og undersøge detaljer helt i dybden, du kan gennemskue vanskelige emner, og går ikke af vejen for at løse skjulte gåder.

Du har tendens til at fungere på et andet plan end andre, og mange af dine venner vil måske ikke rigtig kende dig så godt igen. Opnår du din balance vil du fremstå meget fredelig og afklaret, du arbejder bedst alene i dit eget tempo og er hverken god til at vise eller forstå følelser særlig godt.

En rigtig positiv side at tallet 7 er at du er perfektionist, på den gode måde. Du er meget logisk, og som regel anvender en helt rationel tilgang til de fleste ting du gør.

Den mindre positive side af tallet 7 er at du mangler tillid til andre, du er indadvendt og din manglende evne til fleksibilitet kan gøre dig overdrevent kritisk og intolerant.

Positive Numre 8, 6, 5
Negative Numre 1, 2, 9
Dag Mandag
Farve Hvid
Sten Katteøje
Metal hvidguld
Opgave føl og mærk
Karriere/talent Kunst, forskning, undervisning, spirituelt