Navnetal 9

Med 9 som dit tal skal du arbejde på medfølelse, og forståelse for verden omkring dig. Du vokser bedst når du følger dine følelser, og især bibeholder og udvikler opmærksomhed på andres behov.

Du skal være villig til at hjælpe andre på det plan som havde du været en “storebror” eller “storesøster”. Du skal arbejde godt sammen med andre mennesker, for du har et stort potentiale til at kunne inspirere.

Kreativ evne, fantasi og kunstnerisk talent (ofte skjult ) er i allerhøjeste grad til stede i dette tal. Dine karrieremæssige områder kan nemt udmærke sig igennem rådgivende roller, medicin, jura, kunst, diplomati, politik og religion.

Venskaber, hengivenhed, og kærlighed er meget vigtig for 9′ere. Dine personlige ambitioner skal holdes i et meget positiv perspektiv, og du må aldrig tabe interessen i andre mennesker. Du kan og skal, bevare en sympatisk, tolerant, frisindet og medfølende vinkel til tingene. Hvis du er i stand til at opnå det potentiale som tallet 9 giver dig, vil du være i stand til at have en kæmpe forståelse af alt omkring dig, og have en masse at give videre til andre.

Uudviklede eller ignoreret, kan den negative side af 9 tallet gøre dig meget egoistisk og selvcentreret. Hvis du ikke aktivt involverer dig selv med det arbejde der gavner andre, kan du har tendens til at udtrykke de modsatte egenskaber. Din sværeste opgave er at være involveret i andre mennesker og deres behov, og samtidig huske dig selv. Reservert, manglende engagement, og en mangel på følsomhed kan nemt mærkes hvis ikke 9 tallet gribes rigtigt an, om det er af dig selv eller andre omkring dig.

Positive Numre 1, 2, 3
Negative Numre 5, 4
Dag Torsdag
Farve Rød
Sten Koral
Metal Kobber
Opgave Tålmodighed
Karriere/talent politik, jura, rådgivning, medicin